top of page
  • Фото автораAdmin

Використовуйте тільки спеціалізовані батарейки для слухових апаратів!

Обновлено: 30 мар. 2021 г.





Повітряно-цинкова технологія в батарейках для слухових апаратів.


Використовуйте тільки спеціалізовані батарейки для слухових апаратів!


У всіх слухових апаратах і кохлеарних імплантатах використовуються батарейки на основі повітряно-цинкової технології (ВЦТ).


ВЦТ дозволила відмовитися від різних малоефективних і шкідливих домішок (наприклад ртуті), звільнивши місце для активної цинкової суміші. Завдяки чому, істотно зросла ємність батарей і відповідно термін роботи слухового апарату від 1го елемента живлення (в порівнянні з алкаліновими або лужними елементами живлення).


Також ВЦТ забезпечує рівномірний витрати заряду, стабільне підсилення звуку, а значить і більш чисте звучання для вас.



Активація

Активуються елементи живлення завдяки надходженню кисню через мікроскопічні отвори. Від передчасного початку роботи батарейку оберігає захисний стікер-наклейка. Будучи заклеєною таким стікером, вони можуть зберігається 3-4 роки.


Після видалення наклейки батарейка починає працювати, поступово разряжаясь.

Навіть не використовуючи її, вона розрядиться сама по собі приблизно через 3-4 тижні. Тому не варто активувати (знімати захисні стікери) з декількох батарейок одночасно. Детальніше про заміну і активації тут >>>


При першому використанні, після видалення захисної наклейки потрібно дати їй полежати 5 хвилин. Це дозволить в потрібному обсязі насититься киснем - таким

чином вона «до зарядиться». В іншому випадку працювати вона буде відчутно менше.



!!!! І головне


Купуйте батарейки тільки з позначкою про цільове призначення «для слухових апаратів».


Не купуйте їх на розкладках в переходах або вартових майстерень.


Підступ в тому, що існують аналогічні за розмірами алкалінові або лужні елементами живлення. Вони прекрасно будуть працювати наприклад в годинах, але можуть спалити ваш слуховий апарат (і повірте, на практиці, більшість продавців таких елементів живлення самі про це не в курсі, пропонуючи їх вам).

137 просмотров0 комментариев
bottom of page